Nieuws

Sanne Thijssen

De jeugd heeft de toekomst!

Een verrassing tijdens de CSI3* Grote Prijs van Bonheiden! Het 17-jarig Rabo Talententeamlid Sanne Thijssen wist het concours op haar naam te schrijven en was daar onder meer de ervaren Jur Vrieling te snel af! Met haar hengst Con Quidam was Sanne de snelste. 

We spraken Sanne tijdens ALLsportsradio LIVE! over haar prachtige zege en hoe zij haar toekomst ziet.

Afgelopen zaterdag werd in de Sporthallen Zuid in Amsterdam gespeeld om de Nederlandse Supercup in het zaalvoetbal. Landskampioen ASV Lebo speelde tegen bekerkampioen 't Knooppunt, beiden ploegen uit de hoofdstad. ASV Lebo pakte de winst door met 5-2 te winnen van de grote concurrent. We spraken Lebo-captain Ike Neil, die zelf ook nog twee keer scoorde (3-2 en 4-2), over de zege en de openingsronde van de competitie bij FC Marlene, aanstaande vrijdag.

Afgelopen zondag heeft Frank Futselaar van Team Craftrun zijn derde Bridge to Bridge zege gepakt! Na de tien Engelse Mijl, was hij nu de snelste op de drie Engelse Mijl! Tijdens ALLsportsradio LIVE! spraken we met Frank over zijn zege en over het ook succesvolle evenement voor Team Craftrun!

Sanne Thijssen, Ike Neil en Frank Futselaar hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live