Nieuws

EK Beachrace!

Op 18 december zal in Scheveningen het allereerste, officiële EK Bicycle Beachrace gehouden worden! Het resultaat is dat Exventure samen met de KNWU het Europees kampioenschap mag gaan organiseren. We spraken Alex Schuttert over het kampioenschap!

 

Het strandracen is een wielerdiscipline die de laatste jaren steeds meer aan populariteit gewonnen heeft en dat is ook de Europese wielerunie UEC opgevallen.

 

Maikel van der Vleuten heeft goede zaken gedaan in Noorwegen! De springruiter won de openingsrace bij de CSI5* van Oslo met zijn paard VDL Groep Quatro. Van der Vleuten reed het gehele parcours het snelst foutloos en het scheelde niet veel of hij had ook met paard Salomon op het podium gestaan (vierde). We spraken met Maikel ongeveer anderhalf uur voor zijn tweede wedstrijd. Dit weekend staan ook nog de Grand Prix en de eerste FEI World Cup-wedstrijd op het programma.

 

Elke vrijdag sluit stand-up comedian Arjan Kleton met ons de week af met zijn column! Deze week ging het over het aantrekken van E-sporters bij voetbalclub en de plannen voor de Atlantic League met onder meer Nederlandse clubs!

 

Alex Schuttert, Maikel van der Vleuten en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

 

Ga terug