Nieuws

Thalita de Jong EK

Europees succes!

KNWU bondscoach veldrijden Gerben de Knegt kan zeer tevreden terugkijken op het afgelopen EK in het Franse Pont-Château! In totaal werden er vijf medailles bij elkaar gereden, waarbij het hoogtepunt de gouden plak en Europese kampioenstrui voor Thalita de Jong was!

We blikten met Gerben de Knegt terug op de prestaties van de Nederlanders, die nog drie keer zilver en een keer brons pakten.

Elke dinsdag maken we op ALLsportsradio het Talentboek Talent van de Week bekend! Deze week zijn het vijf shorttrackers van ASV Almere die Nederland volgend jaar gaan vertegenwoordigen op de winter Special Olympics! In Graz, Oostenrijk, gaan de dames en heren vol voor goud. We spraken Brian Proost, die vertelt dat hij zijn selectie niet had zien aankomen, maar er wel ontzettend blij mee is! 

Dit interview werd gemaakt in samenwerking met Talentboek. Wil jij deze shorttrackers naar de winter Special Olympics helpen? Kijk dan hier!

Afgelopen weekend won Nicole Sanders brons medaille tijdens het EK bowlen voor nationale kampioenen in Olomouc, Tsjechië! Nicole ging als derde het finaleweekend in en die top drie met daarbij de Russische titelverdedigster Maria Bulanova en de Zweedse Cajsa Wegner bleef intact. In de kruisfinales werd Nicole uiteindelijk uitgeschakeld door de Russin, die op haar beurt de finale verloor van Wegner. We spraken Nicole over het EK!

Gerben de Knegt, Brian Proost en Nicole Sanders hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live