Nieuws

Paul Haarhuis

Sterk debuut!

Met een 3-1 zege van Nederland in de Davis Cup tegen Bosnië en Herzegovina, heeft Paul Haarhuis een mooi debuut kunnen beleven als captain. We spraken met Paul over zijn debuut, maar ook over het aankomende duel tegen Tsjechië! 

In september mag er namelijk, voor het eerst sinds 2014, in eigen huis aangetreden worden tegen Tsjechië in de play-offs voor een plekje in de wereldgroep. Wat komt daar allemaal bij kijken?

Met maar liefst zeven speelsters mag het CTO Amsterdam Talent Team zich hofleverancier noemen van de Oranjeleeuwinnen O19! Afgelopen week hadden zij de missie om zich via de Eliteronde in eigen land te kwalificeren voor het EK in Noord-Ierland in augustus. Na mooie zeges op Slovenië en Portugal (beiden 5-0), hadden de dames aan een gelijkspel tegen Frankrijk (0-0) genoeg om plaatsing af te dwingen. Één van de CTO speelsters die in actie kwam is de bikkelharde center Kay-Lee de Sanders! We spraken haar over de Eliteronde en natuurlijk over de weg naar Noord-Ierland!

Paul Haarhuis en Kay-Lee de Sanders hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

Luister live