Programmering

ALLsportsradio LIVE!

Bij ALLsportsradio trakteert Robert Denneman je elke werkdag tussen 12:00 - 13:00 uur op een lekkere sportieve lunch in ALLsportsradio LIVE! Met studiogasten, updates, reportages, interviews en bijzondere verhalen achter de sport.

Lees verder

Beachsport

In Beachsport gaat het over de beachsporten. Presentatoren Arnoud Wildschut en Robert Denneman ontvangen elke eerste vrijdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur gasten uit deze wereld.

Lees verder

Sport & Business

In Sport & Business ontvangen Mari Carmen Oudendijk en Krijn Schuitemaker studiogasten die van sport hun business hebben gemaakt. Van ondernemers met een passie voor sport tot voormalig topsporters die aan het ondernemen zijn!

Lees verder

Winkelman Op Wielen

In het auto- en motorsportprogramma 'Winkelman op Wielen' ontvangt Rick Winkelman elke derde dinsdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur top gasten die racen in het bloed hebben zitten. Of het nu op twee, drie of vier wielen is, dat maakt niet uit! 

Lees verder

Bloed, zweet en tranen

In ‘Bloed, Zweet en Tranen’ gaat oud-scheidsrechter Mario van der Ende elke laatste vrijdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur op geheel eigen wijze op zoek naar de drijfveren van onze sporticonen. Naast sporters komen ook coaches, sportbestuurders en sportjournalisten aan het woord.

Lees verder

Sportmix

Elke werkdag wordt op ALLsportradio afgesloten met een lekkere sportmix! Van 19:00 - 20:00 uur verwennen DJ Anders Lundgren, DJ Devious, DJ Milla en autocoureur Giedo van der Garde je tussen spits en sportschool met de lekkerste beats!

Lees verder