Nieuws

NK Noorbeek

NK Mountainbike op ALLsportsradio!

Het was glibberen en glijden in Noorbeek afgelopen weekend tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Mountainbike! ALLsportsradio was er de gehele dag live bij!


De programmering van ALLsportsradio stond zondag 13 juli tussen 11.00 en 16.00 uur geheel in het teken van het NK Mountainbike. Presentator Ron Lemmens stond de gehele uitzending in verbinding met het Limburgse Noorbeek, gelegen in de gemeente Eijsden – Margraten, waar het NK plaatsvond. Ter plaatse verzorgden Han ten Hove, Herman Strijbosch, Gerben de Knegt en Jan Weevers voor een uniek live verslag.

“We krijgen vaak te horen dat de discipline mountainbike weinig aandacht krijgt. Op deze manier willen we laten zien dat mountainbike ook een mooie sport is die net zo goed aandacht verdient. We zijn blij dat we een aantal experts bereid hebben gevonden om hun medewerking hieraan te verlenen. Hopelijk konden alle mountainbike liefhebbers op deze manier de wedstrijd ook thuis of vanaf het vakantieadres goed volgen", aldus Huib Kloosterhuis Directeur van de KNWU.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een (live) uitzending van ALLsportsradio op jouw sportevenement?
Bel Lars Schotanus 035-7601913 of mail lars.schotanus@ypca.nl

Luister live