Nieuws

Vrijdag in ALLsportsradio LIVE!

Spreken we over X Diving met Sebas van Baarsen, hoor je international Worthy de Jong over basketbal, bellen we met Robert Hüsken over de Eredivisie, blikken we terug met Jacques Nieuwlaat op de Premier League en sluit Arjen Kleton de week af met zijn column! 

Lees verder

Sjaak Swart in Bloed, Zweet en Tranen!

Voetbalicoon Sjaak Swart in een een bijzondere Bloed, Zweet en Tranen vanuit De Toekomst in Amsterdam! Vrijdagmiddag gaat Mario van der Ende met de voetbalheld in gesprek over het leven na zijn professionele carrière!

Lees verder

Floris Molenaar 'in the mix'

Tophockeyer Floris Molenaar gaat vrijdag weer helemaal los! Hij is elke laatste vrijdag van de maand te horen met zijn techno beats in de Sportmix op ALLsportsradio! De verdediger van Schaerweijde staat ook buiten het veld z'n mannetje met de lekkerste technohouse!

Lees verder

Testen tot je een ons weegt!

De Formule 1-testdagen in Barcelona zijn in volle gang! Het team van Williams beleefde een valse start en ook vonden er een aantal crashes plaats. Wat zal het nieuwe seizoen in de koningsklasse ons brengen? Wij spraken erover met Allard Kalff!

Lees verder

Tjitske Benedictus in de BV Sport!

Afgelopen jaar werd ze als hoofd sponsoring bij ING verkozen tot meest invloedrijke persoon in de Nederlandse sponsorindustrie! Hoe is het om bij zo'n grote bank, zo'n rol te mogen vervullen? Frank van den Wall Bake en Robert Denneman ontvingen Tjitske Benedictus! 

Lees verder

Team TOC in ALLsportsradio LIVE!

Een topsportevenement naar Nederland halen of überhaupt organiseren is niet voor iedereen weggelegd. Bij Team TOC heeft men inmiddels ruim 20 jaar ervaring! Spraken met Eric Kersten over niet alleen de historie van Team TOC, maar ook over de evenementen van dit jaar!

Lees verder

De Graafschap 65 jaar!

Het is dit jaar groot feest in Doetinchem! De Graafschap bestaat namelijk 65 jaar. Dat is de mensen bij Staantribune, hét magazine over voetbalcultuur uiteraard ook niet ontgaan! We spraken erover met hoofdredacteur Jim Holterhuës en met De Graafschap supporter Maarten Hagelstein!

Lees verder

Pro League: verbetering of niet?

We gaan weer richting de laatste vrijdag van de maand bij ALLsportsradio! Schaerweijde hockeyer Floris Molenaar praat ons weer helemaal bij over wat er in het hockey gebeurd. Spraken hem daarnaast ook uiteraard over zijn Sportmix van vrijdagavond!

Lees verder