Nieuws

Morgen in ALLsportsradio LIVE!

Gaan we internationaal! We spreken CEO Asaf Elimalech en CFO Elad Even-Chen van Plus500 over de contractverlenging van het hoofdsponsorschap met Atlético Madrid! Verder is hockeyer Floris Molenaar te gast over de Hoofdklassen hockey en zijn mix en hoor je Topsport Amsterdam!

Lees verder

Floris Molenaar 'in the mix'

Tophockeyer Floris Molenaar gaat vrijdag weer helemaal los! Hij is elke laatste vrijdag van de maand te horen met zijn techno beats in de Sportmix op ALLsportsradio! De verdediger van Schaerweijde staat ook buiten het veld z'n mannetje met de lekkerste technohouse!

Lees verder

Mark Versteegen in de BV Sport!

Sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake en Robert Denneman ontvingen in de BV Sport Mark Versteegen, Head of Sponsorships bij KPN! Het telecombedrijf doet veel aan sportsponsoring en heeft zich pas tot eind 2018 verbonden aan TeamNL!

Lees verder

Plek in het stadion voor iedereen!

Een mooie geste van de hoofdsponsor van RKC Waalwijk! De Mandemakers groep gaat gratis seizoenskaarten uitdelen aan nieuwe inwoners van Waalwijk! We spraken hierover met de voorzitter van de supportersvereniging Adrie Buijs!

Lees verder

Danny Melger & Pim Koster te gast in ALLsportsradio LIVE!

Ooit stilgestaan bij wat er allemaal komt kijken als je rustig op de bank van een avondje Champions League wilt genieten? Te gast bij Robert Denneman waren tv-director Danny Melger en projectmanager Pim Koster van NEP!

Lees verder

Nederlandse curlingheren bezig aan sterk EK!

Na zes wedstrijden staan de curlingheren op een vijfde plaats bij het EK curling in Zwitserland! Gisteren verrasten ze met een zege op regerend kampioen Zweden! We spraken curlingspeler Willem van der Steeg over het toernooi!  

Lees verder

Goud in eigen huis!

Met vijf gouden medailles was het een succesvolle Grand Prix in Den Haag voor Nederland! Judoka Tessie Savelkouls wist op de slotdag goud te winnen in de categorie +78 kg, door in de finale de Litouwse Sandra Jablonskyte te verslaan! We spraken met Tessie over haar zege!  

Lees verder

Amsterdam Tigers op voor wedstrijd zes!

In Nijmegen werd er in de BeNe League gespeeld tegen de AHOUD Devils! Hoe gaat het tot nu toe dit seizoen en wat kunnen we verwachten? We vroegen het de hoofdcoach van de Amsterdam Tigers: Frank Versteeg!  

Lees verder