Nieuws

Sliedrecht sport blijft winnen!

De dames van Sliedrecht Sport versloegen deze week Graz in de CEV Volleybal Champions League! Daarnaast zijn de volleybalster ook nog eens bijna onverslaanbaar in de Eredivisie. We spraken over deze prestaties met captain Carlijn Ghijssen-Jans!

Lees verder

Een prachtige dubbelrol!

Na een afwezigheid van zeven jaar is Jumping Zwolle weer terug van weggeweest! Het internationale concours begon 18 oktober in de IJsselhallen en kent met Jeroen Dubbeldam de perfecte ambassadeur! We spraken met de topruiter over zijn dubbelrol tijdens dit internationale concours! 

Lees verder

Tardelli in ALLsportsradio LIVE!

We namen in deze uitzending een mooie duik in het Italiaanse voetbal. De tijd van Dino Zoff, Claudio Gentile en Marco Tardelli! Hoofd en eindredacteur Ruud Doevendans van het voetbalmagazine Tardelli schoof aan in de studio bij ALLsportsradio LIVE!

Lees verder

NTC Rugby bij ALLsportsradio LIVE!

Het Nationaal Talenten Centrum voor Rugby is in 2014 van start gegaan met een talentenprogramma voor de top van het Nederlandse rugby! In de studio te gast waren Lieve Stallmann, Lorenzo Groos en Duarte van Gijzelen van het NTC!

Lees verder

Van Almere naar Denemarken!

Afgelopen zondag werden de finales gespeeld bij de Yonex Dutch Open! Inmiddels heeft het badmintoncircus zich naar Denemarken verplaatst voor het volgende grote toernooi! We spraken Selena over de Dutch Open en het toernooi in Denemarken!

Lees verder

Nederlands kampioen zijspancross!

Het zijspancrossduo Ijen Kops/Moreno Hoesen is in Varsseveld Nederlands kampioen zijspancross geworden! Bakkenist Hoesen moest door een blessure verstek laten gaan en werd in het finaleweekend vervangen door Lars de Laat. We spraken met Moreno Hoesen!

Lees verder

Spring voor sterke botten!

Op 20 oktober is het Wereld Osteoporose Dag! Bij CORPUS in Oegstgeest organiseert de Osteoporose Vereniging die dag het 'Spring voor Sterke Botten' event! Vaak wordt botgezondheid onderbelicht terwijl het van groot belang is.  

Lees verder

EK Korfbal in eigen land van start!

In Friesland is het EK Korfbal van start gegaan! Nederland is weer de grote favoriet! Tim Ettema sprak met Wim Scholtmeijer, bondscoach van het Nederlandse korfbal team, over het EK! Hoe is het om zo'n toernooi in eigen land te spelen en hoe gaat men om met de druk als topfavoriet?

Lees verder