Nieuws

Maak je comeback!

Na zijn vertrek bij de KNVB zocht Hans van Breukelen een manier om zijn passie en veerkracht te hervinden. Hij kwam in aanraking met Benno Diederiks en dat leidde tot het boek 'Maak je comeback'. Vrijdagmiddag tussen 12:00 en 13:00 uur schuift Hans in de studio aan!

Lees verder

ALLsportsradio Stage!

Affiniteit voor sport en ben je ondernemend ingesteld? Wil je voorop lopen in de markt en vind je het leuk om creatief en innovatief mee te denken over de invulling van onze programma's...? Dan hebben we hier misschien wel een plekkie voor je! 

Lees verder

Topprestatie Nederlandse vrouwen op EK Cross!

Afgelopen weekend werd in Tilburg het EK Cross gelopen. Voor onze vrouwen verliep het goed! Met onder meer drie Nederlanders in de top elf wisten onze vrouwen in teamverband de gouden plak te veroveren. We blikten terug op het EK met Jip Vastenburg!

Lees verder

Racen door de zandbak!

Van 6 t/m 17 januari 2019 is het weer tijd voor de Dakar Rally! De coureurs rijden in deze 11 dagen maar liefst 5000 kilometer door Peru, waarvan 70% door de woestijn! We blikten vooruit op de Dakar Rally met Tim Coronel! 

Lees verder

Van televisie naar boksring!

Op 15 februari is in het Topsportcentrum Almere de allereerste editie van Boxing Influencers van de World Fighting League! Het grootste affiche van de avond is de partij die gaat beslissen wie de koning van reality-tv gaat worden. We spraken Temptation verleider Alex Maas!

Lees verder

Willem Vissers in de BV Sport!

Voetbaljournalist Willem Vissers van De Volkskrant schoof aan bij Frank van den Wall Bake en Robert Denneman in de BV Sport! Wat is de huidige stand van zaken in het Nederlandse voetbal en hoe staat het met de lotingen voor het Nederlands Elftal?

Lees verder

WK Hockey gaat verder voor Oranje!

De mannen van het Nederlands Elftal doen het prima op het WK Hockey in India! De heren wisten al een overwinning te pakken tegen Maleisië en Pakistan maar door verlies op Duitsland speelt Oranje een cross-over tegen Canada! We spraken met Jacques Brinkman over de wedstrijd!

Lees verder

Een duik in het Eredivisie weekend!

We namen een duik in het Eredivisie weekend! Ajax, PSV en Feyenoord wisten hun wedstrijden redelijk gemakkelijk te winnen. Feyenoord is helemaal terug in de strijd om de titel, NAC is van de laatste plaats af door van Vitesse te winnen! Dit en meer bespraken we met Aad de Mos!

Lees verder