Nieuws

Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast

Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast #4

Luister nu naar de vierde aflevering van Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast.

In deze vierde aflevering van Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast gaat het om de communicatie aan boord. Want met vier man in zo'n boot zitten, in setjes van twee achter elkaar, aan weerszijden van een mega snelle boot met een massief zeil ertussen, maakt het communiceren onderling er niet makkelijker op. Gelukkig zijn daar oplossingen voor en daar gaan we deze aflevering over in gesprek met twee van de zeilsters uit de boot, namelijk Annette Duetz en Arianne van de Loosdrecht.

Daarnaast praten we ook weer met één van de Nederlanders die actief is of was in The America's Cup bij andere teams. Dit keer in 'The Dutch Connection' te gast Carlo Huisman, één van Nederlands finest exportproducten als het gaat om zeilen. Hij is tweevoudig America’s Cup winnaar met Emirates Team New Zealand en werd derde in de Volvo Ocean Race met Team Brunel.

Twaalf Nederlandse atleten zijn klaar om van 17 september t/m 12 oktober een nieuw hoofdstuk te schrijven in de Nederlandse sport historie. De beste vrouwelijke en jeugdige zeilers van Nederland strijden voor het eerst in de Youth en Women’s America’s Cup. De ultieme uitdaging vol met innovatie en data-analyse, waarin het uiterste gevraagd wordt van teamwork en aanpassingsvermogen. Volg het avontuur in Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast.

Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast is een samenwerking met ALLsportsradio.

Luister live