Nieuws

Floor van Ameyde

Skiing 4 Gold!

Elke skiester droomt van deelname aan een Olympische Spelen, zo ook Floor van Ameyde! De studente aan de Johan Cruyff University is Skiing 4 Gold gestart en hoopt daarmee voor goud te kunnen gaan tijdens de Winterspelen van 2018 in Pyeongchang!

Van 1 t/m 3 april wordt bij HCAW in Bussum de 34e editie van het In Memoriam Charles Urbanus Sr. toernooi gespeeld. We spraken met Frank Mooijman van HCAW over de sterke bezetting van het toernooi, maar ook over de competitie die over een paar weken weer start.

Vorige week waren de mensen van de NBF bij ons te gast in de studio, maar toen gebeurde er een dag later iets vreselijks: Dolfijn Bowling in Tilburg, de locatie van het NK, brandde volledig uit. We spraken tijdens deze ALLsportsradio LIVE! met Jan Jaap van der Sar over dit gegeven, maar natuurlijk ook over het succesvol verlopen EK Jeugd voor de Nederlandse bowlers en bowlsters!

Floor van Ameyde hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live