Nieuws

Diede de Groot

Twee voor de prijs van één!

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft het afgelopen weekend zeer goed gedaan op Sardinië! Het toptalent wist in de singles haar tweede ITF1-titel ooit voor zich op te eisen en met Marjolein Buis pakte ze ook nog eens de dubbeltitel!

We spraken haar over de Sardinia Open en over het nieuwste project met Record 4 Rio!

Mountainbikester Anne Terpstra beleefde ook een goed weekend! De Nederlands kampioene pakte op de EK Mountainbike verrassend zilver op het onderdeel Eliminator en wist zich in een zeer sterk deelnemersveld op de Cross-country naar een elfde plaats te rijden. Toch misschien een toernooi met twee gezichten, want de tiende plaats had recht gegeven op een ticket voor de Olympische Spelen van Rio. "Desondanks moet ik het positief inzien, want ik heb het ontzettend goed gedaan", aldus Terpstra.

Elke week maken we op ALLsportsradio het Talentboek Talent van de Week bekend! Deze week is dat de 15-jarige wedstrijdzwemmer Ruden de Ridder. Zijn doel is om zich dit jaar te plaatsen voor de vervangende EYOF in Hongarije deze zomer. Deze week is hij op trainingskamp in Duitsland, dus sprak Ron Lemmens eerder met hem!

Dit interview werd gemaakt in samenwerking met Talentboek. Ruden steunen in zijn weg naar het EYOF in Hongarije deze zomer? Kijk hier!

Diede de Groot, Anne Terpstra en Ruden de Ridder hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live