Nieuws

Carlton badminton Eredivisie

Kick-off Carlton Eredivisie LIVE bij ALLsportsradio!

Zaterdag is het nieuwe Carlton Eredivisie Badmintonseizoen van start gegaan en wij waren er LIVE! bij! In Tilburg kwamen alle tien de eredivisieclubs samen, om gezamenlijk de eerste competitieronde af te werken!

In het Tilburgse T-kwadraat werd door de tien teams in de Carlton Eredivisie de eerste speelronde afgewerkt. BC Duinwijck mag zich na de volle winst van het seizoen koploper noemen. De Haarlemmers waren met maar liefst 8-0 te sterk voor promovendus Hoornse BV.

De topper van de openingsronde tussen AviAir Almere en FZ Forza Amersfoort werd een prooi voor de Flevolanders. In een spannende wedstrijd won de verliezend finalist van afgelopen jaar met 5-3 van de Amersfoorters.

BC DKC was in de eerste ronde overtuigend met 7-1 te sterk voor Van Zijderveld uit Amstelveen. Alleen de Letse Ieva Pope bezorgde Van Zijderveld een punt. The Flying Shuttle Barendrecht keerde na een jaar afwezigheid terug op het hoogste niveau, en niet zonder succes. De Zuid-Hollanders wonnen hun eerste duel met 5-3 van het Limburgse Victoria.

Luister live