Nieuws

Alyda Norbruis 2012

Vol gas voor goud!

Baan- en wegwielrenster Alyda Norbruis is één van de eerste Team NL atleten die tijdens de Paralympic Games in actie gaat komen! In Rio de Janeiro gaat zij de Nederlandse driekleur verdedigen op de 500 meter tijdrit, 3 kilometer achtervolging, tijdrit op de weg en de wegkoers!

We spraken Alyda over haar zilveren medaille in Londen, haar voorbereiding op deze Spelen en haar verwachtingen op de baan.

We spraken ook Paul van den Haak van TFS Barendrecht. De promovendus wil zich handhaven en met een vijfjarenplan zelfs doorstoten tot de top vier. Paul van den Haak ging verder is op de versterkingen die zijn aangetrokken en op wie we moeten gaan letten dit seizoen. De Carlton Eredivisie Badminton gaat op 10 september weer van start en daar gaan we bij ALLsportsradio in Tilburg live verslag van doen!

Deze zondag staat de Rabo Bridge to Bridge in Arnhem weer op het programma! Frank Futselaar heeft de Bridge to Bridge inmiddels twee keer gewonnen en wil dit jaar voor zijn derde zege gaan. Frank is gestopt met voetballen bij AVW'66 om zich volledig te richten op hardlopen en dat heeft tot nu toe geen windeieren gelegd. Met Frank gingen we in gesprek over de loop, het parcours en zijn ambities.

Aanstaande zaterdag gaat het Nederlandse zaalvoetbalseizoen weer beginnen! Op het programma staat de Amsterdamse derby voor de Supercup. Na de zinderende finale om het landskampioenschap spelen de huidig landskampioen ASV Lebo en bekerwinnaar ‘t Knooppunt om de Nederlandse Supercup. Voor beide verenigingen wederom een kans om een prijs te pakken. We spraken ASV Lebo aanvoerder Ike Neil over de ontmoeting.

Alyda Norbruis, Paul van den Haak, Frank Futselaar en Ike Neil hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live