Nieuws

Melaica Tuinfort

Eerste ooit!

Voor het eerst in de geschiedenis deed er een Nederlandse bankdrukster mee aan de Paralympische Spelen en niet zonder succes! Melaica Tuinfort, die in Athene nog kogelstootster was namens Suriname, pakte brons namens TeamNL!

Bij Sport & Zaken gaat men de hort op! Op 29 september start de Sport&Business Roadtrip met o.a. Decathlon Nederland en de KNVB! Ruud van den Heuvel van Decathlon Nederland ging er over in gesprek met Ron Lemmens!

Komend weekend staan Amsterdam en Zaandam in het teken van het grootste hardloopevenement van Nederland: de Dam tot Damloop. De Dam tot Damloop, die georganiseerd wordt door Le Champion, is in de loop der jaren uitgegroeid van één wedstrijd tot een groot hardloopweekend. In totaal zullen er ongeveer 65.000 mensen deelnemen aan één van de vele evenementen. We spraken tijdens ALLsportsradio LIVE! met Jan-Willem Mijderwijk, senior eventmanager bij organisator Le Champion.

Elke week sluit stand-up comedian Arjan Kleton de week af met zijn column! Deze week stond niemand minder dan Tunahan Kuzu achter zijn bar!

Melaica Tuinfort, Ruud van den Heuvel, Jan-Willem Mijderwijk en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live