Nieuws

Pleuni Kievit

EK Sevens: Deel II

Afgelopen weekend werd het tweede gedeelte van het EK Rugby Sevens gespeeld! Pleuni Kievit is ondanks haar negentien jaar, één van de sterkhouders van het team. Nu is het weer terug over naar de orde van de dag, maar met haar spraken we over het EK!

In het Franse Malemort werden onze Nederlandse dames vijfde, wat na een zevende plek in Kazan zorgde voor een zesde plaats!

Met Oranje on Tour is men de afgelopen tijd druk bezig geweest om het land 'korfbalminnender' te maken en dat is zeker gelukt! Barbara Brouwer was één van de internationals die deze nieuwe heldenstatus gekregen heeft. Maar er gaat nog meer gebeuren in aanloop naar het EK Korfbal, die van 22 t/m 30 oktober plaatsvindt in Dordrecht! Zo gaat de ploeg komend weekend naar Portugal om daar een week lang te trainen. We spraken Barbara over wat er komen gaat!

Vanaf 5 tot en met 9 oktober staat de beroemde Military Boekelo - Enschede op het programma! Deze 46e editie van de internationale bekende en hoog aangeschreven eventingwedstrijd in het Twentse land staat ook dit jaar weer borg voor prachtige sport. Naast de internationale CCI3*-wedstrijd wordt ook de laatste wedstrijd van de FEI Nations Cup serie in Boekelo verreden en staat de Nederlandse titel op het spel. We spraken titelverdedigster Alice Naber-Lozeman, die er behoorlijk nuchter onder blijft!

"Big Sam" wist het wel in ieder geval, maar ja... die is nu wel zijn baan kwijt! Stand-up comedian Arjan Kleton sluit elke vrijdag onze week af met zijn column en deze week ging het over het omkoopschandaal!

Pleuni Kievit, Barbara Brouwer, Alice Naber-Lozeman en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live