Nieuws

Tennisweek op ALLsportsradio!

Komende week staat ALLsportsradio geheel in het teken van tennis en met name het ABN AMRO World Tennis Tournament en het Wheelchair Tournament! Elke dag reportages, studiogasten en interviews over alles wat met tennis te maken heeft!


Het ABN AMRO World Tennis Tournament 2020 is alweer de 47ste editie van het ATP-toernooi van Rotterdam. In de afgelopen jaren hebben we al mooie winnaars kunnen zien schitteren in de Maasstad! Van Björn Borg, Stefan Edberg en Boris Becker tot aan Andy Murray, Stan Wawrinka en Roger Federer! Ook Nederlands successen zijn gevierd, met zeges van Tom Okker, Jan Siemerink en twee maal voor de huidig toernooidirecteur Richard Krajicek!

 

Wat het toernooi in Rotterdam zo uniek maakt is dat al ruim tien jaar lang er een rolstoeltennistoernooi geïntegreerd is, als één van de weinige ATP-toernooien. In Rotterdam zullen we bij de heren de gehele wereldtop in actie zien!

 

Tijdens de Tennisweek spreken we onder meer met Richard Krajicek over het evenement, praten we met Nederlandse spelers en oud-spelers over het toernooi en staan stil bij de Fed Cup ontmoeting van Nederland met Wit-Rusland. Verder hebben we elke dag live een update vanaf het toernooi met het laatste nieuws! 


Tennis hoor je van maandag 10 t/m vrijdag 14 februari elke dag tussen 12:00 en 13:00 uur op ALLsportsradio

Ga terug