Nieuws

Tennisweek op ALLsportsradio!

Deze week staat ALLsportsradio geheel in het teken van tennis en met name het ABN AMRO World Tennis Tournament en het Wheelchair Tournament! Elke dag reportages, studiogasten en interviews over alles wat met tennis te maken heeft en zaterdag live vanaf het toernooi!


Het ABN AMRO World Tennis Tournament 2018 is alweer de 45ste editie van het ATP-toernooi van Rotterdam. In de afgelopen jaren hebben we al mooie winnaars kunnen zien schitteren in de Maasstad! Van Björn Borg, Stefan Edberg en Boris Becker tot aan Andy Murray, Stan Wawrinka en Roger Federer! Ook Nederlands successen zijn gevierd, met zeges van Tom Okker, Jan Siemerink en twee maal voor de huidig toernooidirecteur Richard Krajicek!

 

Wat het toernooi in Rotterdam zo uniek maakt is dat al tien jaar lang er een rolstoeltennistoernooi geïntegreerd is, als één van de weinige ATP-toernooien. In Rotterdam zullen we zowel bij de heren, als bij de dames de gehele wereldtop in actie zien!

 

Tijdens de Tennisweek spreken we onder meer met Richard Krajicek en Jan Siemerink over het evenement! We praten met Ernst Boekhorst, Manager Brand, Sponsoring & Foundation van ABN AMRO, over wat het toernooi voor de bank betekent en je hoort Esther Vergeer en Diede de Groot over het Wheelchair Tournament. Verder hebben we elke dag live een update vanaf het toernooi met het laatste nieuws! 


Tennis hoor je van maandag 11 t/m vrijdag 16 februari elke dag tussen 12:00 en 13:00 uur op ALLsportsradio! Zaterdag zenden we live uit vanaf de Playground in Ahoy tussen 11:00 en 17:00 uur!

Ga terug