Nieuws

Koningin van Glasgow!

Kira Toussaint mag met recht de koningin van Glasgow genoemd worden! De zwemster pakte tijdens de EK Kortebaan drie Europese titels en pakte daarnaast ook nog eens een zilveren en bronzen medaille! We spraken met Kira over dit grandioze optreden!

Lees verder

Goud en zilver op EK Cross!

Atlete Jasmijn Lau heeft een top weekend achter de rug! Op de EK Cross liep ze met het Nederlands U23-team naar een gouden teammedaille en pakte individueel de zilveren plak! We blikten met Jasmijn terug op het toernooi in Lissabon.

Lees verder

Top start Korfbal League voor LDODK!

Inmiddels zijn er vijf speelronden gespeeld in de Korfbal League! Koploper in de competitie is LDODK uit Gorredijk! We spraken met speelster en momenteel de vrouwelijke topscorer in de competitie Marjolijn Kroon over deze top start!

Lees verder

VAR scoort zesje in speelronde 16!

Elke maandag blikken we naast de wedstrijden ook terug op de VAR-inzet in de Eredivisie! We spreken erover met oud-scheidsrechter Mario van der Ende! Hoe heeft hij naar speelronde 16 gekeken?

Lees verder

Interessant weekend met weinig goals!

Afgelopen weekend stond speelronde 16 op het programma in de Eredivisie! Weinig goals en drie duels die in 0-0 eindigden, maar desondanks wel een aantal spectaculaire wedstrijden gezien! We blikten terug met Trevor Wagener van Sportnieuws.nl.

Lees verder

Piet Keur in ALLsportsradio LIVE!

Oud-voetballer Piet Keur was te gast bij Robert Denneman in ALLsportsradio LIVE! Robert sprak met de oud-spits van onder meer AZ, FC Twente en Feyenoord over zijn biografie 'Stappen & Scoren' en belde daarnaast ook met Leo Oldenburger, die het boek schreef!

Lees verder

Tevreden toeschouwer in Glasgow!

Momenteel zijn de EK Kortebaan zwemmen in Glasgow! Onze Nederlandse zwemmers zijn goed bezig in Schotland, met medailles en verschillende nationale records die al uit de boeken gezwommen zijn! We spraken erover met André Cats, technisch directeur van de KNZB!

Lees verder

Esmé Scherrenberg Talent van December!

Elke maand maken we het ALLsportsradio Talentboek Talent van de Maand bekend! Het talent van december is de 16-jarige judoka Esmé Scherrenberg! We spreken haar over haar sport, doelen en uiteraard haar spaardoel op Talentboek!

Lees verder