Nieuws

Vuurdoop doorstaan!

De eerste interlands van de kersverse bondscoach van onze waterpolomannen zitten er op! De groep van Harry van der Meer trainde met en speelde een aantal vriendschappelijke wedstrijden tegen Roemenië. We spraken met Harry over het nieuwe avontuur!

Lees verder

Sayonara Japan!

De groepsfase van het WK Vrouwenvoetbal in Frankrijk zit erop! Na de zege op Canada, mogen onze OranjeLeeuwinnen zich nu opmaken voor de laatste zestien. In de achtste finales is Japan de tegenstander. We spraken erover met FC Twente Vrouwen speelster Sisca Folkertsma!

Lees verder

Knallen in eigen binnenstad!

Onze Nederlandse 3x3 Basketball mannen zijn woensdag begonnen aan hun FIBA WK 3x3 tijdens de Urban Sports Week in Amsterdam! Tijdens de vrije dag van de mannen spraken we met topper Aron Royé, die als geboren en getogen Amsterdammer in zijn eigen binnenstad mag spelen!

Lees verder

Met nationale titel naar WK!

Op 19 juni vond het NK Tijdrijden Para-cycling plaats in Limburg! In de H5/O klasse bij het handbiken ging de titel naar Tim de Vries. We spraken met hem over zijn titel en over zijn weg naar het summum van dit seizoen, het WK Para-cycling in Emmen!

Lees verder

Via Minsk naar Tokio!

Van 21 juni t/m 1 juli zijn de European Games in de Wit-Russische hoofdstad Minsk! Een grote delegatie sporters van TeamNL gaat of is inmiddels die kant op. Één van die atleten is badmintonster Soraya de Visch Eijbergen! Spraken haar over badminton op de European Games!

Lees verder

Started from the bottom, now we here!

Onze OranjeLeeuwinnen zijn immens populair! Niet alleen sportmarketingtechnisch, maar ook qua media aandacht! Dat was tot voor kort nog wel anders. Hoe is dat verschil tot stand gekomen? We spraken erover met Robert van den Ham van De Persgroep!

Lees verder

Succesvol eigen WK!

Den Bosch stond twee weken lang in het teken van de WK's Handboogschieten. Hoe kijkt men als Nederland terug op het toernooi? We spraken met bondscoach Ron van der Hoff over het toernooi, het verloop voor de nationale equipe en over de uitdagingen die gaan komen!

Lees verder

History in the making!

Een legendarische prestatie van onze handbalmannen! Voor het eerst in 58 jaar zijn ze weer op een eindronde te vinden en dat zal voor het allereerst zijn op een EK! We spraken over deze historische plaatsing met international Tommie Falke!

Lees verder