Nieuws

Koningen van het strand!

Arnoud Wildschut en Robert Denneman spraken tijdens deze uitzending van Beachsport met Wilco Nijland van SportworX over de DELA Eredivisie Beach en King of the Court en met beachvolleyballer Dirk Boehlé over het winnen van de eerste Eredivisieronde!

Lees verder

Simracen op ALLsportsradio!

Een paar weken geleden reed hij nog de 24 uur van Le Mans Virtual met o.m. Pierre Gasly en Jean-Éric Vergne als teamgenoten. Simracer Isaac Gillissen van Veloce Esports was een uur lang te gast bij Robert Denneman in ALLsportsradio LIVE!

Lees verder

Positief gevoel over sporteconomie!

Elke week bellen we met sportmarketeer Frank van den Wall Bake over de invloed van de coronacrisis in de sportwereld. Dit keer ging het onder meer over de positieve rapporten van de European Sponsorship Association en van EY over economie in en door de sport.

Lees verder

Klaar voor de start?

Het lange wachten is bijna voorbij! Komend weekend start dan eindelijk het Formule 1-seizoen. Een raar seizoen door de coronacrisis, dus wat kunnen eigenlijk verwachten? We blikten vooruit met autosportjournalist en -commentator Rick Winkelman!

Lees verder

Tophockeyer Floris Molenaar 'in the mix' gemist?

Tophockeyer Floris Molenaar ging vrijdag weer helemaal los! Hij is elke laatste vrijdag van de maand te horen met zijn techno beats in de Sportmix op ALLsportsradio! De verdediger van Schaerweijde staat ook buiten het veld z'n mannetje met de lekkerste technohouse!

Lees verder

Guus Hiddink in Bloed, Zweet en Tranen!

Mario van der Ende ontving in Bloed, Zweet en Tranen niemand minder dan oud-bondscoach Guus Hiddink! Tegenwoordig is hij actief als adviseur van PSV. Hoe gaat het met één van de meest succesvolle Nederlandse trainers aller tijden?

Lees verder

Hockey weer los in september!

Na de competitiestop door de coronacrisis, krabbelt iedereen weer een beetje op. We spraken met Floris Molenaar over de grootste veranderingen in de hoofdklassen en de nationale teams. Ook spraken we over de nieuwe inrichting van de EHL en hoorde je alles over zijn sportmix.

Lees verder

Bijstand in sportief lastige tijden

Ron Lemmens ging met Carolien Lasonder van DAS in gesprek over sportclubs die het hoofd boven water proberen te houden in deze bijzondere tijd. Ook werd gesproken over het belang van beweging voor een 'gezond Nederland' en de rol van de gemeenten naar verenigingen toe.

Lees verder