Nieuws

Kirsten van der Kolk in Bloed, Zweet en Tranen!

Vlak voor het weekend luisterde je weer naar een nieuwe uitzending van Bloed, Zweet en Tranen! Mario van der Ende ging tijdens deze aflevering in gesprek met voormalig roeister en olympisch kampioene Kirsten van der Kolk!

Lees verder

Eeuwig Goud!

Oud-volleyballer en olympisch kampioen Ron Zwerver was te gast bij Robert Denneman in ALLsportsradio LIVE! Samen gingen ze in gesprek over zijn net uitgekomen boek 'Eeuwig Goud' over de olympische titel en zijn leven daarna!

Lees verder

Kira Toussaint in Dromen over Topsport!

De vierde aflevering van Dromen over Topsport op ALLsportsradio gemist? Krijn Schuitemaker en Maartje Paumen gingen dit keer in gesprek met zwemster Kira Toussaint over haar leven als topsporter.

Lees verder

Commerciële en redactionele versterking gezocht!

Ben je ondernemend ingesteld? Heb je affiniteit met media? Vind je het leuk om te schrijven? Of vind je het leuk om onze podcasts en programma’s te verkopen en te begeleiden? De Radiofabriek breidt weer uit en zoekt per direct nieuwe redactionele en commerciële collega’s!

Lees verder

#ALLsportssummer

Beleef met ons de fantastische sportzomer 2021! Van het EK Voetbal tot aan de Olympische Spelen, alle sportevenementen komen aan bod tijdens deze #ALLsportssummer! Met interviews, achtergronden, nieuws, verschillende studiogasten en prijzen! 

Lees verder

Zilveren medaille met twee kanten

De wegwedstrijden in het wielrennen en de eerste MTB-race in Tokio zitten erop! Het werd voor Team NL helaas niet wat het voor ogen had, maar het leverde nog altijd een zilveren medaille op! We blikten uitgebreid terug op de drie wedstrijden met Raymond Kerckhoffs.

Lees verder

Olympisch tennistoernooi verder zonder Nederlanders

Voor onze tennissers en tennissters zitten de Spelen er helaas op. Na een positief testresultaat van Jean-Julien Royer heeft de equipe zich moeten terugtrekken. Hoe hebben de Nederlanders het gedaan en hoe verloopt het toernooi in Tokio? We spraken erover met Jon Visbeen!

Lees verder

Vol gas voor laatste olympische Finn-titel!

Een kleine 70 kilometer buiten Tokio heeft Sailing Team NL haar kamp opgeslagen op het pittoreske eiland Enoshima. Vanaf komende zondag gaan daar de wedstrijden van start. Vanaf komende dinsdag komt ook Finn-zeiler Nicholas Heiner in actie. We spraken met Nicholas over het toernooi!

Lees verder