Nieuws

Vic Versteijnen

Thierry's Dream #8

De aflevering van Thierry's Dream met de altijd snelle Vick Versteijnen gemist?

Voor deze aflevering van Thierry’s Dream mochten presentatoren Peter van Embden en Robert Baarda naar Gilze rijden. Daar spraken ze met de winnaar van de Morocco Desert Challenge 2023 en nummer vijf van de afgelopen Dakar Rally: Vick Versteijnen.

Deze klasbak strooide met mooie verhalen en nam ons mee door zijn mooie rallygeschiedenis. Met zijn imposante Iveco Powerstar rallytruck als decor werd het weer een pracht aflevering. Wil je weten hoe het is om in een rallytruck met losse cabine te rijden? Luister dan naar deze Thierry’s Dream en maak kennis met één van Nederlands toprijders in een truck.

In iedere uitzending ontvangen presentatoren Robert Baarda en Peter van Embden één of meerdere gasten uit de rallysportwereld en praten over diep gezette sporen op ongebaande paden. Daarnaast worden de mooiste, spannendste en soms hilarische anekdotes gedeeld.

Het radioprogramma ‘Thierry’s Dream’ is elke laatste vrijdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio. Naderhand is ‘Thierry’s Dream’ ook als podcast te beluisteren via alle bekende podcastkanalen.

Luister live