Nieuws

Melkhuisje Masters 2018 op ALLsportsradio!

Van 14 tot en met 18 mei staan de uitzendingen van ALLsportsradio LIVE! in het teken van de Melkhuisje Masters 2018! Melkhuisje Masters staat weer garant voor 3 dagen internationaal toptennis in Hilversum, met 4 topspelers waaronder Robin Haase.


Het toernooi vindt plaats van donderdag 17 mei tot en vrijdag 19 mei. Op ALLsportsradio zijn alle voorbereidingen van het toernooi te volgen met speciale updates. Daarnaast schuiven studiogasten aan, verzorgen wij achtergrondreportages en hoor je uiteraard het laatste nieuws rechtstreeks vanaf 't Melkhuisje!

Robin Haase komt ook bij deze tweede editie van Melkhuisje Masters in actie. Evenals vorig jaar maakt de Nederlandse nummer één zijn opwachting bij dit driedaagse voorbereidingstoernooi op Roland Garros. Daarnaast zijn ook het Chileense talent Nicolas Jarry en Guillermo Garcia-Lopez van de partij. De 34-jarige Spanjaard groeide bij de eerste editie uit tot de smaakmaker van het toernooi.

Melkhuisje Masters staat van oudsher bekend om de sfeer, gezelligheid en unieke ambiance van ’t Melkhuisje. Het toernooi wordt door Ziggo Sport live uitgezonden en staat na de geslaagde openingseditie in 2017 bekend als een tennisfeest voor spelers en bezoekers.

Meer info op: www.melkhuisjemasters.nl

Ga terug