Nieuws

Wie pakt nationale squash titel?

Het NK Squash wordt gespeeld in het Frans Otten Stadion in Amsterdam! Hoe loopt het toernooi en wat kunnen we nog verwachten? Spraken met toernooidirecteur Tom Lucas over de sport, de favorieten en het NK zelf!

 

We gaan ons opmaken voor speelronde 21 in de Eredivisie! Wat kunnen we verwachten? Interessante wedstrijden zijn die tussen FC Utrecht en PSV en die tussen sc Heerenveen en PEC Zwolle. Blikten vooruit met Mark Arents van Sportnieuws.nl!

 

Michael de Groodt gaat dit weekend voor het goede doel 48 uur lang darten! Dat doet hij in het bijzonder voor de 9-jarige Siem in het kader van Stichting Energy4All. Spraken hem over het goede doel en over zijn voorbereidingen voor deze lichamelijke uitputtingsslag!

 

We sloten de week af met een column van stand-up comedian Arjan Kleton! Met deze keer een column over negativiteit bij Dick Advocaat!

 

Tom Lucas, Mark Arents, Michael de Groodt en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

Ga terug