Nieuws

Drama en sensatie!

Afgelopen weekend werd de tweede Grand Prix van het Formule 1-seizoen verreden in Bahrein! Waar Ferrari, met in het bijzonder Charles Leclerc, het hele weekend ijzersterk was, ging uiteindelijk Lewis Hamilton er met de zege vandoor. We blikten terug op de race met Tim Coronel!

 

Het verhaal wat deze race zal bijblijven is de pech die Leclerc, die de race in de tas leek te hebben, kreeg met zijn motor. Geluk bij een ongeluk bleek het uitvallen van beide Renault's in dezelfde bocht, waardoor er gefinisht werd onder de safety car en Leclerc nog de derde plek behield.

 

Het Eredivisieweekend stond ditmaal in het teken van de Topper tussen Ajax en PSV! Bij winst van PSV zou het gat met Ajax acht punten worden, dus de Amsterdammers waren er alles aan gelegen om dat te voorkomen. Dat lukte, want met een 3-1 zege in eigen huis is de strijd om het kampioenschap weer uitermate spannend! We blikten terug op deze wedstrijd en spraken over de arbitrage en VAR met Mario van der Ende!

 

Tim Coronel en Mario van der Ende hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

 

Ga terug