Nieuws

Wim Jonk bij FC Volendam

Het nieuwe Oranje!

In Volendam is het altijd winderig, maar sinds kort waait er ook door de lokale FC een frisse wind! Na een matig seizoen in de Keuken Kampioen Divisie zijn er heel wat veranderingen geweest bij 'Het nieuwe Oranje'. Richard de Weijze schoof aan in de studio om de nieuwe visie toe te lichten!

Zo ging er een bezem door het bestuurlijke gedeelte, kwam er met Wim Jonk een nieuwe hoofdtrainer voor de groep en ligt er een plan op tafel om binnen drie tot vijf jaar weer deel te nemen in de Eredivisie.

De dames van Hockeyclub Rotterdam willen kosten wat kost in de Promotieklasse blijven! De clubleiding greep daarom in en vroeg Robbert-Paul Aalbregt de rol van hoofdtrainer op zich te nemen voor de laatste wedstrijden van het seizoen. Het doel is handhaving en het liefst zonder play-offs te hoeven spelen. We spraken met Robbert-Paul over zijn nieuwe rol en over zijn plannen met het team!

Richard de Weijze en Robbert-Paul Aalbregt hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

Luister live