Nieuws

Talentendag voor Utrecht sporttalent!

Aankomende 7 september organiseert Sport Utrecht onder de vlag van Utrecht Talent Center de allereerste Talentendag! We spraken met voormalig waterpolo international Amarens Genee, die zich actief bezighoudt met talentenontwikkeling in de stad!

 

De talenten van de Utrechtse topsportverenigingen in de leeftijd van 12-16 jaar gaan met elkaar sporten en hun mentale vaardigheden testen. Ze gaan in gesprek met experts en ex-topsporters over doelen stellen en voedingspatronen, de combinatie sport en school, en ze leren hoe ze hun aandacht richten.

 

Donderdagavond kwamen PSV, AZ en Feyenoord in actie tijdens de kwalificatie voor de Europa League! Het werd een succesvol avondje met twee zeges en een gelijkspel. PSV won met 0-1 bij Haugesund, Feyenoord klopte Dinamo Tbilisi met 4-0 en AZ speelde 0-0 gelijk tegen Mariupol. Blikten terug met Martijn Baars van Sportnieuws.nl!

 

Amarens Genee en Martijn Baars hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

 

Ga terug