Nieuws

Esther Vergeer in de studio tijdens ASR LIVE! op ABN AMRO OPen

Zondag in ALLsportsradio LIVE!

Luister zondag tussen 12:00 en 13:00 uur naar een nieuw aflevering van ALLsportsradio LIVE! vanuit Ahoy!

ALLsportsradio doet deze week dagelijks live-verslag vanaf het ABN AMRO Open. De uitzendingen van ALLsportsradio LIVE! staan geheel in het teken van dit grootste indoor tennistoernooi van Europa in Rotterdam Ahoy. Elke dag worden er, van 12:00 tot 13:00 uur, door Robert Denneman en Daan Prins speciale uitzendingen gemaakt van ALLsportsradio LIVE! Ook zijn er extra uitzendingen op dit tijdstip tijdens het slotweekend van het toernooi. Met dagelijks interviews, studiogasten en reportages vanuit Ahoy.

Tijdens de zevende en afsluitende dag ontvangen we in de studio zowel toernooidirecteur van het valide toernooi Richard Krajicek, als de toernooidirecteur van het rolstoeltoernooi Esther Vergeer. Daarnaast schuift ook de nu tweevoudig winnares Diede de Groot aan, hoor je een reactie van Tallon Griekspoor na zijn halve finale partij tegen Jannik Sinner en ontvangen we Paul Haarhuis, captain van de Davis Cup ploeg.

Bij ALLsportsradio trakteren we de luisteraar elke werkdag tussen 12:00-13:00 uur op een lekkere sportieve lunch in 'ALLsportsradio LIVE!' Met studiogasten, updates, reportages, interviews en bijzondere verhalen achter de sport.

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het hier!

Luister live