Nieuws

Jan van der Vaet Thierry's Dream

Thierry's Dream #6

De zesde aflevering van Thierry's Dream op ALLsportsradio gemist?

Voor de nieuwe aflevering van Thierry’s Dream trokken Robert Baarda en Peter van Embden de grens met België over. In Lochristi spraken ze met de ervaren navigator en Dakar legende Jan van der Vaet over de afgelopen Dakar Rally, waarin hij Martin van den Brink van Eurol Rallysport de weg mocht wijzen. Het werd een groots en zwaar avontuur.

Jan van der Vaet vertelde in mooi Vlaams passievol over onder andere het Dakar gevoel, hout sprokkelen in de donkere woestijn en zijn perfectionisme. Verder gaf hij uiteraard antwoord op vragen van het luisterpubliek en zo kwamen Robert en Peter weer eens flink tijd te kort. In het decor van Jan's frituurzaak was dit de vetste aflevering van Thierry’s Dream ooit.

In iedere uitzending ontvangen presentatoren Robert Baarda en Peter van Embden één of meerdere gasten uit de rallysportwereld en praten over diep gezette sporen op ongebaande paden. Daarnaast worden de mooiste, spannendste en soms hilarische anekdotes gedeeld.

Het radioprogramma ‘Thierry’s Dream’ is elke laatste vrijdag van de maand tussen 13:00 en 14:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio. Naderhand is ‘Thierry’s Dream’ ook als podcast te beluisteren via alle bekende podcastkanalen.

Luister live