Nieuws

Missie Barcelona, de Team DutchSail Podcast

Missie Barcelona, de Team DutchSail Podcast #2

Luister nu naar de tweede aflevering van Missie Barcelona, de Team DutchSail Podcast.

In de tweede aflevering van Missie Barcelona, de Team DutchSail Podcast gaan we het hebben over die befaamde America's Cup en duiken daarbij terug in de tijd. Daarnaast nemen we ook één zeer bijzondere editie onder de loep, namelijk die één van de greatest comeback ever in sports.

Robert Denneman ontvangt in de studio één van de hoofdrolspelers van die editie in 2013, namelijk tweevoudig winnaar Simeon Tienpont, én Simon Keijzer, die persvoorlichter is van de olympische zeilers, maar ook in de America's Cup en bij vele andere grote evenementen, zoals de Olympische Spelen en de Grand Prix van Zandvoort, gewerkt heeft.

Twaalf Nederlandse atleten zijn klaar om van 17 september t/m 12 oktober een nieuw hoofdstuk te schrijven in de Nederlandse sport historie. De beste vrouwelijke en jeugdige zeilers van Nederland strijden voor het eerst in de Youth en Women’s America’s Cup. De ultieme uitdaging vol met innovatie en data-analyse, waarin het uiterste gevraagd wordt van teamwork en aanpassingsvermogen. Volg het avontuur in Missie Barcelona, de Team DutchSail Podcast.

Missie Barcelona, de Team DutchSail Podcast is een samenwerking met ALLsportsradio.

Luister live