Nieuws

Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast

Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast #3

Luister nu naar de derde aflevering van Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast.

In deze derde aflevering van Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast staat de simulator van het team en de daaruit voortkomende data centraal. Het team traint al vanaf september in deze simulator om straks zo goed mogelijk de overstap naar de echte AC40 boot te kunnen maken.

In deze podcast te gast zijn twee van de zeilers van JAJO Team DutchSail, namelijk Paul Hameeteman en Ismene Usman. Daarnaast praten we deze aflevering met één van de Nederlanders die actief zijn of zijn geweest in The America's Cup bij andere teams. Dit keer hoor je in 'The Dutch Connection' Mark de Gids, die vanaf 2007 bij meerdere teams actief is geweest op het gebied van data en software.

Twaalf Nederlandse atleten zijn klaar om van 17 september t/m 12 oktober een nieuw hoofdstuk te schrijven in de Nederlandse sport historie. De beste vrouwelijke en jeugdige zeilers van Nederland strijden voor het eerst in de Youth en Women’s America’s Cup. De ultieme uitdaging vol met innovatie en data-analyse, waarin het uiterste gevraagd wordt van teamwork en aanpassingsvermogen. Volg het avontuur in Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast.

Missie Barcelona, de JAJO Team DutchSail Podcast is een samenwerking met ALLsportsradio.

Luister live