Nieuws

Tennisweek in teken van AFAS Tennis Classics!

Deze week staat de programmering van ALLsportsradio geheel in het teken van tennis en met name de AFAS Tennis Classics! Met elke dag reportages, studiogasten en interviews over alles wat met tennis te maken heeft!


De AFAS Tennis Classics is een Nederlands 4-daags tennistoernooi voor voormalige wereldtoppers. Zij bereikten of wonnen een Grand Slamfinale, haalden de eerste plaats van de wereldranglijst of veroverden de Davis Cup. AFAS is sinds 2008 naamgevend sponsor. Dit jaar staat alweer de vijftiende editie op het programma, een jubileum! Speciaal daarom is het thema 'Met Liefde', niet alleen omdat men van de toeschouwers houdt, maar ook natuurlijk omdat alle deelnemers dit doen omdat ze liefde hebben voor de sport!

Tijdens de Tennisweek praten we onder meer met Jacco Eltingh en Paul Haarhuis over het evenement, we belichten samen met Sportgeneeskunde Nederland de sportmedische kant van de sport, hebben aandacht voor wat er gebeurd bij clubs zoals TV Rijnhuyse en praten over de top 100 beste tennissers aller tijden!


Tennis hoor je van maandag 21 t/m vrijdag 25 november elke dag tussen 12:00 en 13:00 uur op ALLsportsradio!  

Luister live