Nieuws

Team Victorie en ALLsportsradio

Wie doet, wint altijd!

Daar gelooft men heilig in bij het nieuwe schaatsteam Team Victorie! Teammanager Renate Groenewold was samen met Ezechiël Kruijer, de marketing manager van Craft Benelux, te gast! Wat maakt het team nu zo anders? Daarnaast feest in de studio, want wij zijn Media Partner!

Tijdens de uitzending werd er uitgebreid gepraat over het hele platform wat gecreëerd gaat worden met de fans en hoe deze interactie gaat lopen.

Team Victorie, de schaatsploeg rondom Olympisch kampioen Michel Mulder, gaat een samenwerking aan met ALLsportsradio! Het online radiostation wordt Media Partner van Team Victorie en gaat de verrichtingen van de schaatsers op de voet volgen.

De samenwerking werd live in de uitzending beklonken! Renate Groenewold kwam naar de studio om onder meer de unieke propositie van Team Victorie toe te lichten. Dat deed ze samen met Ezechiël Kruijer, de marketing manager van Craft Benelux, dat zich recent als Kleding Partner aan Team Victorie heeft verbonden tot en met de Olympische Spelen in 2018.

Renate Groenewold en Ezechiël Kruijer hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live