Nieuws

"Spanning nu voelbaar"

De Nederlandse baanwielrenners en -sters zijn druk in voorbereiding op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro! Rene Wolff is de bondscoach van de KNWU en het is zijn taak om alles klaar te stomen voor de Spelen. We spraken hem over de weg naar Rio! 

 

Na een succesvolle hoogtestage in Boulder, wachten er nog algemene trainingen en een 'bike-off' op de wielerbaan in Roubaix voor de definitieve selecties bekend zijn. Voor meer verhalen rondom onze renners en -sters die naar Rio gaan, kijk dan op Ride4Rio!

 

In het weekend van 23 en 24 juli staat Rotterdam in het teken van de triathlon! Het hoogtepunt van dat weekend zal de WK Paratriathlon zijn, een grote testcase voor het evenement het jaar erop. In 2017 zal namelijk het WK Triathlon gehouden worden op hetzelfde parcours in de Maasstad. Daarnaast zal er tijdens het weekend ook gestreden worden op de Olympische en sprintafstand. We spraken organisator Paul Steens over de verwachtingen van het evenement.

 

Rene Wolff en Paul Steens hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

 

Ga terug