Nieuws

Atletiekweek op ALLsportsradio!

Deze week staat de programmering van ALLsportsradio geheel in het teken van het grootste atletiekevenement in Nederland to date: De EK in Amsterdam! Elke dag hoor je reportages en updates van het evenement in het Olympisch Stadion!

 

De 23e editie van de Europese kampioenschappen atletiek vinden van 6 tot en met 10 juli 2016 plaats in Amsterdam. Het is de eerste keer dat Nederland de Europese kampioenschappen atletiek outdoor organiseert. Voor deze editie kreeg Amsterdam van de organiserende European Athletic Association de voorkeur op twee andere steden: Istanboel (Turkije) en Split (Kroatië). Het evenement vindt plaats in het Olympisch Stadion dat werd gebouwd in 1927 ter gelegenheid van de Olympische Zomerspelen van 1928. De EK in Amsterdam zijn de grootste Europese kampioenschappen in de geschiedenis.

 

Tijdens de Atletiekweek op ALLsportsradio zullen onder meer voormalig Olympisch kampioene Ellen van Lange, wethouder Eric van der Burg, Nationale Nederlanden, het Museumplein en Experis de revue passeren. Daarnaast zullen ook de vaste items als Topsport Amsterdam, Arjan Kleton en Talentboek betrekking hebben op de EK.

 

Atletiek hoor je van maandag 6 t/m vrijdag 10 juli elke dag tussen 12.00 en 14.00 uur op ALLsportsradio!  

Ga terug