Nieuws

NN en EK

In de Social Zone!

NN Group heeft zich als sponsor verbonden aan de EK Atletiek, maar wat is daar precies de beweegreden achter? We spraken met tweemaal zilveren medaillewinnaar op de 800 meter tijdens de NK Atletiek en tegenwoordig Manager Branding van de NN Group Remco Barbier!

Naast sponsoring doet de NN Group ook veel voor de fans, zo hebben ze bij Medal Plaza bijvoorbeeld een Social Zone neergezet.

Ooit afgevraagd wat er achter een ticket of accreditatie zit? EventsIT is de partij die dat voor heel wat bonden en toernooien doet, waaronder de EK Atletiek! Hoe werkt dat nou? Patrick van Sevenbergen wist ons er alles over te vertellen! Zelf is hij ook aanwezig bij de EK ter ondersteuning, maar weet gelukkig ook genoeg van de sfeer mee te krijgen.

Inmiddels is de tweede dag van de EK Atletiek begonnen! Hoe beleeft algemeen directeur van de Atletiekunie, Jan Willem Landré, dit toernooi? We spraken hem tijdens ALLsportsradio LIVE! over wat hij eigenlijk allemaal doet tijdens zo'n toernooi en over wie zijn favorieten zijn!

Remco Barbier, Patrick van Sevenbergen en Jan Willem Landré hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live