Nieuws

Carlton Eredivisie

Carlton en badminton = Eredivisie

Als je kijkt naar de naamgeving van de Carlton Eredivisie Badminton, dan valt de naam Carlton gelijk op. Het badmintonmerk is de sponsor van Neêrlands hoogste competitie. Elmar Gerth legt uit!

Aanstaande zaterdag gaat het Nederlandse zaalvoetbalseizoen weer beginnen! Op het programma staat de Amsterdamse derby voor de Supercup. Na de zinderende finale om het landskampioenschap spelen de huidig landskampioen ASV Lebo en bekerwinnaar ‘t Knooppunt om de Nederlandse Supercup. Voor beide verenigingen wederom een kans om een prijs te pakken. We spraken 't Knooppunt-captain Jeroen de Groot over zijn ploeg en de kansen daarvan!

De beste beachtennissers van Nederland strijden komend weekend om de titels op hét evenement van deze zomer: het KNLTB NK Beachtennis. Op het strand bij het Beach Stadion in Den Haag vindt voor de dertiende keer dit evenement plaats. Wat beachtennis is en wat we kunnen verwachten van aankomend weekend? Tim van Pagee, zelf fanatiek speler, is één van de organisatoren!

De Floorballheren Onder 19 zijn op dit moment in Celano, Italië om zich proberen te plaatsen voor het WK. Na twee wedstrijden in de poule, hebben de mannen de volle winst te pakken. Na een 11-7 overwinning op Frankrijk en een 4-1 winst tegen gastland Italië, wachten nu nog Spanje en Estland. Beide landen staan hoger op de wereldranking, maar de heren hebben daar problemen mee. We spraken spelers Iven Amoureus en Bart van der Kraats over de wedstrijden en de kansen op plaatsing.

Elmar Gerth, Jeroen de Groot, Tim van Pagee, Iven Amoureus en Bart van der Kraats hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Foto: Marc Wiek

Luister live