Nieuws

Team Victorie

Bewogen trainingskamp Team Victorie!

We hebben mooie resultaten gezien van de schaatsers tijdens de trainingswedstrijden in Inzell, maar na de aanrijding van Kars Jansman zat de schrik er goed in. We spraken Michel Mulder over het trainingskamp en zijn wedstrijd, tegen broertje Ronald Mulder!

Zondag stond wereldkampioene veldrijden Thalita de Jong van RaboLiv voor het eerst aan de start van een veldrit en met succes! Nadat ze Gieten aan zich voorbij moest laten, werd Ronse dan haar seizoensstart en daar liet zij al haar concurrenten achter zich met een machtig solo van start tot finish! Tot haar eigen verbazing zelf! We spraken Thalita over deze oppermachtige seizoensopener en hoe het is om dan eindelijk die prachtige regenboogtrui aan het publiek te tonen.

Alice Naber-Lozeman is opnieuw Nederlands kampioen eventing geworden! Met haar paard Harry Belafonte werd ze achtste bij de Military Boekelo, waarmee haar vierde Nederlandse titel op rij en de zevende in totaal binnen was! We spraken Alice over deze Nederlandse titel, de Military Boekelo en ook de landenwedstrijd die hier aan verbonden was: de finale van de FEI Nations Cup!

Als het aan Aad de Mos ligt, gaat Nederland vanavond de topper tegen Frankrijk winnen! De Nederlanders hebben een mooie vorm laten zien in het WK-kwalificatieduel tegen Wit-Rusland afgelopen vrijdag (4-1) en dat moeten ze kunnen doorzetten tegen 'Les Bleus'! De Fransen staan in Groep A, net als Oranje, op vier punten uit twee duels en komen met het in vorm zijnde duo Gameiro-Griezmann naar Amsterdam!

Michel Mulder, Thalita de Jong, Alice Naber-Lozeman en Aad de Mos hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live