Nieuws

Amsterdam wacht op Six Day

De Madison Sport Group blaast nieuw leven blazen in het concept de Zesdaagses. Tijdens het eerste jaar vinden er evenementen plaats in Londen, Amsterdam, Berlijn, Kopenhagen en een finaleronde in maart op Mallorca. We spraken met Simon Keijzer.

 

De Six Day Series trapt al op 25 oktober af in Londen, waarna op 6 december de tweede wedstrijd plaatsvindt in Amsterdam. In 2014 werd daar voor het laatst een Zesdaagse georganiseerd, die toen gewonnen werd door Niki Terpstra en Yoeri Havik. Dit jaar is Nikki Terpstra wederom van de partij, wie zijn teamgenoot zal worden is nu nog niet bekend. Het gaat in ieder geval om een Nederlander.

 

Verder spraken we met Aad de Mos over het Champions League duel tussen Bayern München en PSV. Wat zijn de kansen voor PSV, nu ook Bayern in een mindere fase van het seizoen zit. Overigens evenals PSV.

 

VI Ajax watcher Freek Jansen sprak over het Europa League duel van Ajax tegen het Spaanse Celta de Vigo. Deze Spaanse ploeg versloeg onlangs nog FC Barcalona, maar verkeerd nu in een minder goede periode. Dit is juist het tegenovergestelde als we kijken naar Ajax wat alleen nog maar wint!

 

Simon Keijzer, Aad de Mos en Freek Jansen hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

Ga terug