Nieuws

Sportgala Amsterdam

Naar wie gaan de Fanny's?

Wie wordt er de opvolger van bijvoorbeeld Marlou van Rhijn? Wie gaan er op 19 december met een felbegeerde Fanny vandoor? Van alle Amsterdammers zijn er nu nog drie genomineerde per categorie over! Wie dat zijn? We bespraken het met Tijmen Hendriksen van Topsport Amsterdam!

Dertig jaar nadat zijn vader Charles Urbanus werd uitgeroepen tot MVP (Meest Waardevolle Speler) is Nick Urbanus nu derde generatie Urbanus die de prijs wint! Tijdens de Stars Awards van de honkbal- en softbalbond KNBSB werd de slagman van de L&D Amsterdam Pirates uitgeroepen tot de beste honkballer van de Nederlandse hoofdklasse. We spraken Nick over deze award en over wat er nu voor hem op het programma staat!

Dinsdag begon de European Champions Cup 2016, het EK Bowlen voor nationaal kampioenen! Twee Nederlanders vertegenwoordigen de NBF en dat zijn Nicole Sanders en Mark Jacobs. Ongeveer anderhalve dag voor er nog maar zestien deelnemers overblijven die richting de finale gaan, staat Nicole bovenaan in de stand! We spraken de Drentse over het toernooi en deze prestatie!

Voor de WK-kwalificatie start in februari, staan er voor de Nederlandse Floorballdames eerst nog een aantal oefenwedstrijden op het programma! Na een trainingskamp in Denemarken afgelopen september, wacht nu op 5 en 6 november een tweetal oefenwedstrijden in en tegen Duitsland. Onze oosterburen zitten in de poule tijdens de WK-kwalificatie en zijn tevens de nummer zes van het afgelopen WK. We spraken met international Ellen van den Hoven over de wedstrijden en tegenstander.

Tijmen Hendriksen, Nick Urbanus, Nicole Sanders en Ellen van den Hoven hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 14:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live