Nieuws

Michael van Gerwen WK titel

Dartsrecord na dartsrecord

Met groene sloopkogel Michael van Gerwen die alles wint wat los en vast zit, is de populariteit van darts in Nederland tot een nieuwe hoogte gestegen! We spraken er in de uitzending over met Niels de Ruiter, commentator bij RTL 7 Darts en directeur van de Nederlandse Darts Bond!

Ook spraken we met Niels over twee andere grote toernooien die er aankomen, namelijk Lakeside en het Dutch Darts Open!

In 2017 maken we elke eerste dinsdag van de maand het ALLsportsradio Talentboek Talent van de Maand bekend! In januari is dit handboogschutter Esther Deden! Momenteel combineert Esther haar topsportcarrière op Papendal met een studie aan de Johan Cruyff University. Haar ambities zijn om een medaille te winnen op de Olympische Spelen in Tokyo in 2020. Esther's spaardoel bij Talentboek is nieuw materiaal voor komend seizoen.

Dit interview werd gemaakt in samenwerking met Talentboek. Wil jij Esther aan nieuw materiaal helpen voor komend seizoen? Kijk dan hier!

Niels de Ruiter en Esther Deden hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live