Nieuws

Anna Jochemsen

WK Paraskiën is los!

Onze paraskiërs en -skiesters zijn begonnen aan de WK in het Italiaanse Tarvisio! De WK bestaan uit vijf onderdelen, welke de Afdaling, Super G, Supercombinatie, de Reuzenslalom en de Slalom zijn. We spraken topskiester Anna Jochemsen vlak na haar Afdaling!

Anna Jochemsen pakte een aantal jaren geleden brons op de WK tijdens de Supercombinatie en is, na het winnen van een World Cup dit seizoen, één van de favorieten voor de zege bij de Slalom!

Vanaf donderdag 26 januari t/m zondag 29 januari kunnen we genieten van alweer de 58e editie van Jumping Amsterdam! In de RAI Amsterdam kunnen paardensportliefhebbers genieten van dressuur- en springsport op het allerhoogste niveau. Het paardensportevenement, waar ongeveer 55.000 toeschouwers verwacht worden, wordt omlijst met spectaculaire shows en echte Amsterdamse afterparty's. De organisatie van dit evenement is een grote klus en deze klus wordt mede gecoordineerd door Annemarike van Putten-Bunschoten, de directrice van Jumping Amsterdam en haar spraken we tijdens de uitzending over het mega event!

Anna Jochemsen en Annemarike van Putten-Bunschoten hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live