Nieuws

Silverdome Panters

Panters vs. Kemphanen!

Tijdens de Ticketmaster Sportagenda blikken we vooruit op de komende sportevenementen en lichten er een speciaal evenement uit! We spraken met Michiel van der Spek van de Silverdome Panters uit Zoetermeer over de competitie en het duel met de Eindhoven Kemphanen!

De komende tijd kan je schoonspringen van hoog niveau zien in Eindhoven tijdens de Senet Diving Cup en kunnen ijshockeyfans hun hart ophalen! 

Natuurlijk vragen wij ons tijdens de Wintersportweek op ALLsportsradio ook af hoe de sportmedische kant van wintersporten als skiën werkt! Samen met Sportzorg spraken we daarom een sportarts over deze kant van de sport. We spraken sportarts Paul Dobbelaar over hoe blessuregevoelig skiën is en vroeg naar wat je moet doen om niet geblesseerd, en vooral niet met de welbekende gipsvlucht, terug van wintersport te komen!

Elke vrijdag sluit stand-up comedian Arjan Kleton met ons de week af met zijn column! Deze keer had het allemaal te maken met wintersport en de wisselingen van de wacht op verschillende gebieden.

Michiel van der Spek, Paul Dobbelaar en Arjan Kleton hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live