Nieuws

Skiën met Aftershokz

Luisteren, maar niet met je oren!

Het is altijd lekker om op je ski's of snowboard met een muziekje op van de pistes te razen, maar soms kan dat wel eens misgaan omdat je de omgeving niet meer zo goed hoort. Bij Aftershokz is daar een oplossing op bedacht: luisteren, maar niet met je oren!

Tijdens het wintersporten, maar bijvoorbeeld ook in het verkeer, kan het dragen van een traditionele koptelefoon ervoor zorgen dat de luisteraar niet meer hoort wat er om hem heen gebeurt. Maar nu is er een manier om van muziek te genieten zonder de omgeving buiten te sluiten: de nieuwe koptelefoons van Aftershokz spelen muziek af zonder dat er speakers aan te pas komen. Er wordt gebruik gemaakt van bone conduction technologie om geluid door te geven en de koptelefoon zit niet in het oor, maar rust op het jukbeen, op de plek waar het gehoorbeen zit. Deze aanpak is revolutionair, want de oren van de luisteraar blijven altijd onbedekt. Zo kan er altijd op een veilige en comfortabele manier naar muziek worden geluisterd.

Marcel Visser hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live