Nieuws

Team Victorie Bae

Daten met Team Victorie?

Op 14 februari is het traditiegetrouw Valentijnsdag! Team Victorie is single en zoekt een leuke date om Olympische victorie mee te behalen. We spraken teammanager Renate Groenewold over deze ludieke actie, waarbij zelfs Tinder wordt ingezet!

Nu is als individu daten met een heel team wat lastig, dus uitermate geschikt voor bedrijven die het schaatsteam willen sponsoren!

Gelijktijdig met de HISWA Amsterdam Boat Show zal in de RAI Amsterdam ook de Funsports Xperience gehouden worden! De eerste editie zal van 8 t/m 12 maart het officiële levenslicht zien. We spraken met organisator Gert-Jan Roos over wat de verwachtingen zijn en over wat we allemaal gaan zien tijdens het event. Met een enorm bassin die de hal gaat vullen, zal het hoe dan ook een spektakel worden!

Tijdens de uitzending spraken we ook met Ad Roskam, technisch directeur van de Atletiekunie! Met hem gingen we in gesprek over het AA Drink Talententeam en over de huidige lichting die tijdens de NK Indoor bekendgemaakt werd.

Renate Groenewold, Gert-Jan Roos en Ad Roskam hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

Luister live