Nieuws

Op koers winnen EHL!

Oranje-Rood heeeft zich geplaatst voor de Final Four van de EHL! Op eigen veld versloegen de hockeyers Atlètic Terrassa met 2-0. We spraken Bob de Voogd over de zege en over zijn verwachtingen voor de Final Four, waar ze als eerste het Engelse Wimbledon treffen!

 

Het kwartet spelers voor de Melkhuisje Masters op 18, 19 en 20 mei in Hilversum is compleet! Naast Robin Haase, Denis Istomin, Diego Schwartzman is nu ook bevestigd dat de Amerikaan Ryan Harrison zal gaan deelnemen aan het toernooi ter voorbereiding op Roland Garros. We spraken met Jon Visbeen over het toernooi en deze nieuwe toevoeging aan het deelnemersveld!

 

Nog drie speelronden te gaan in de Eredivisie en het is nog altijd ongekend spannend zowel bovenin als onderin de tabel! We blikten terug op de afgelopen speelronde met Aad de Mos waarin Feyenoord met 2-0 won van FC Utrecht en Ajax met 5-1 uithaalde tegen sc Heerenveen! Ook onderin is het dus spannend, waar Go Ahead Eagles, Sparta Rotterdam en NEC verloren en Excelsior, Roda JC en ADO Den Haag punten pakten!

 

Bob de Voogd, Jon Visbeen en Aad de Mos hoorde je tijdens ALLsportsradio LIVE! Het sportmagazine hoor je doordeweeks tussen 12:00 en 13:00 uur via www.allsportsradio.nl/player!

 

Luister dit fragment na de uitzending en de andere interviews terug via onze Soundcloud!

 

ALLsportsradio LIVE! wordt mede mogelijk gemaakt door ERIMA, Sportswear since 1900!

 

 

Ga terug